Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dit input til klimasikring af Hvidovre Nord

19. maj 2021

11. maj deltog godt 70 Hvidovre-borgere i et virtuelt inspirationsmøde om klima- og skybrudssikring i Hvidovre Nord. På mødet fortalte Hvidovre Kommune om rammerne for arbejdet og gav inspiration til, hvad du kan gøre for at sikre din egen grund mod skybrud og store regnmængder.

Skybrudsarbejdet planlægges i tæt samarbejde med Hovedstadsområdets forsyningsselskab HOFOR, som præsenterede foreløbige analyser af, hvor vandet samles ved skybrud og mulige løsningsprincipper for Hvidovre Nord.

På mødet fortalte også nogle af områdets beboere om deres oplevelser med skybrud og regn.

Du kan også indtil 27. maj viderebringe dit input til arbejdet med klimatilpasning i Hvidovre Nord. Har du oplevet lokale oversvømmelser ved store regnmængder eller områder, hvor vandet samler sig og skaber problemer?

Analysefirmaet Smith Innovation bistår Hvidovre Kommune i arbejdet med klimasikring og inddragelse af borgerne i lokalområdet – og du kan sende dit input til: ssj@smithinnovation.dk eller kontakte Smith Innovation på tlf. 20311188.

Skriv også, hvis du ønsker præsentationen fra mødet 11. maj tilsendt.

De allerede indkomne input og kommentarer fra mødet bliver taget med i det videre arbejde med klimatilpasning. Læs mere: Klimatilpasning - Hvidovre Kommune