Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Gasflasker må ikke lægges i affaldsbeholderne

7. april 2021

Skraldebilen, der indsamler glas og metal, har i den seneste uge været ude for, at der har været gasflasker i metalaffaldet. Dvs. flasker som fx bruges til opvarmning i en gasgrill. Når en gasflaske presses sammen i skraldebilen, eksploderer den, og det har været tæt på, at skraldemanden er blevet ramt.

Det er derfor vigtigt, at man aldrig lægger gasflasker i beholderen til metalaffald – eller andre affaldsbeholdere. Også selvom de er tomme. Der er stor risiko for, at de eksploderer, og skraldemanden kan komme alvorligt til skade. Gasflasker skal altid bortskaffes som farligt affald og kan afleveres på genbrugspladsen eller til miljøbilen.

Læs mere på hvidovre.dk/affald. Her kan du også finde link til en sorteringsguide, hvor du kan slå diverse genstande op og få information om, hvordan de skal sorteres.