Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Fællescykelture hver mandag fra Hvidovre Sundhedscenter

28. april 2021

Fra mandag den 3. maj og hver mandag frem til 11. oktober er der igen fælles cykelture fra Hvidovre Sundhedscenter, og alle der har lyst, er inviteret til at dukke op foran Hvidovre Sundhedscenter, Hvidovrevej 272, og cykle med. Turene starter kl. 13 og slutter cirka kl. 14.45.

Det kræver ikke tilmelding, og der er heller ingen krav om, at man skal deltage hver gang. Turene føres an af de frivillige turledere Lisbeth, Birgit og Henning fra Cyklistforbundet, som har en ny og spændende rute klar hver uge. Det foregår i et stille og roligt tempo, og der køres ad gode asfalt- og grusveje gennem dejlige grønne områder i Hvidovre, med små pauser undervejs.

Vær opmærksom på, at du ikke må have symptomer som forkølelse, feber, tør hoste eller føle dig almen syg, i 48 timer op til turene. Husk cykelhjelm og egen proviant.