Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Møde i kommunalbestyrelsen

19. april 2021

Næste møde i kommunalbestyrelsen er tirsdag den 27. april 2021. Mødet foregår digitalt og vil kunne findes på kommunens youtube-kanal eller via et link på www.hvidovre.dk/politik snarest muligt derefter.

 

Digital spørgetid

Det er muligt at deltage online og stille spørgsmål til kommunalbestyrelsen i spørgetiden kl. 18.00-18.30. Ønsker du dette, skal du inden mødet udfylde en formular med dine kontaktinformationer og dit spørgsmål:

https://selvbetjening.egki.dk/167/167-04022113303246

Adgangen til formularen lukker mandag d. 26. april 2021 kl. 23.59.

Inden mødet får du en e-mail med et link, så du kan deltage digitalt og selv stille dit spørgsmål. Har du ikke mulighed for at bruge formularen, fx hvis du har svært ved at udtrykke dig skriftligt, kan du indtelefonere dit spørgsmål på tlf. 3639 3639.

Kommunalbestyrelsesmødet bliver optaget – det gælder også spørgetiden. Men vi håndterer naturligvis dine personoplysninger fortroligt. Alle oplysninger, som du sender til kommunen via formularen ifm. dit spørgsmål, bliver sendt via en sikker mailforbindelse, og bliver slettet igen efter mødet er afholdt.

 

Lyt også til kommunalbestyrelsens møder på Hvidovre Nærradio

Kommunalbestyrelsens møder bliver under normale omstændigheder transmitteret direkte af Hvidovre Nærradio på 95.2 FM og genudsendes hver tirsdag kl. 18.

Så længe kommunalbestyrelsens møder afvikles digitalt, sender Hvidovre Nærradio optagelsen fra møderne torsdagen efter mødet kl. 11 og lørdagen efter mødet kl. 16. Tirsdage kl. 18 kan man høre optagelsen af seneste møde.