Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Demensvenlige Hvidovre inviterer til Åbent Hus i Aktivitetscentret den 10. maj

28. april 2021

Mandag den 10. maj kl. 15-17 åbner Aktivitetscentret på Hvidovregade 49 dørene til en hyggelig eftermiddag om demens. Der vil være oplæg fra kommunens pårørendekoordinator og demenskoordinatorer, og du kan opleve en lille meditativ pause med mindfulness. Du kan også møde Folkebevægelsen for Demensvenligt Danmark, der fremviser det nye nationale demenssymbol og medarbejdere fra det kommunale tilbud Daghøjskolen for Yngre med Demens.

Det er gratis at deltage, og alle, der har lyst, er inviteret – både unge og gamle. I haven vil der være ”huskelege” for børnene, og der vil være popcorn og et bål med snobrød. Derudover vil der blive serveret kaffe og kage.

Bemærk, at det kræver fremvisning af coronapas for at deltage. Du kan læse mere om coronapasset på sundhed.dk.

Demensvenlige Hvidovre er et fællesskab, som er drevet af kommunen og byens frivillige ambassadører. Alle kan blive demensvenlig ambassadør, og hver dag kommer flere til. Du kan læse mere på: sundhedscenter.hvidovre.dk/sundhed/demens.