Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Iværksætter i Hvidovre?

26. marts 2021

Hvidovre Kommune samarbejder med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden om en række muligheder for dig, som driver virksomhed. Du kan ganske gratis deltage i workshops, og få værktøjer og viden til, hvordan du kommer godt fra start.

På workshoppen Iværksætterintro får du en basis introduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter. Se hvornår næste iværksætterintro bliver afholdt på ehhs.dk.

Brug også virksomhedsguiden.dk til at få inspiration, værktøjer og overblik. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner – og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

Iværksætterdanmark er forskellige workshopforløb til iværksættere, der enten er på idé-stadiet eller hvis virksomheder er stiftet inden for de seneste 4-5 år. Iværksætterdanmark har især fokus på opstart, drift og udvikling. På Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside, ehhs.dk, kan man læse mere om, hvilke aktuelle workshops, der er på vej.