Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vil du være med til at gøre Hvidovre mere demensvenlig?

26. marts 2021

Vi har brug for flere demensvenlige ambassadører i Hvidovre. Som demensvenlig ambassadør er du med til at udbrede kendskabet til demens og inspirere andre til at være demensvenlige. Ved at udbrede viden om demens nedbrydes fordomme, misforståelser og tabuer.

For at blive ambassadør skal du være fyldt 18 år, have lyst til at dele budskabet og deltage i et gratis kursus om demensvenlighed.

 

Kursus i demensvenlighed

Der afholdes to gratis kurser i april. Vælg mellem 12. april eller 20. april. Begge kurser holdes i tidsrummet kl. 9-15 i Boligselskabet Frihedens beboerlokale ”Oasen”, Strandmarksvej 18, 1. sal. Kurset er for boligselskabets beboere men også åbent for alle andre interesserede. Tilmelding senest 7. april.

For tilmelding og flere oplysninger om ”Demensvenlige Hvidovre” kontakt sundhedskonsulent Anette Melin, telefon 4186 6797 eller se: www.sundhedscenter.hvidovre.dk/sundhed/demens.