Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Borgermøde 17. marts om udviklingen af natur- og byområde ved Byvej

9. marts 2021

Onsdag den 17. marts 2021 kl. 19.00-21.00 inviterer Hvidovre Kommune til borgermøde om udvikling af det nye natur- og byområde øst for Byvej.

På grund af sundhedsmyndighedernes gældende forbud mod forsamlinger vil mødet blive afviklet som et digitalt møde, og der vil ikke være mulighed for at møde op fysisk i Kometen, som det tidligere har været annonceret. På dagen for mødet vil der være et link på forsiden af hvidovre.dk – det kræver ingen forudgående tilmelding at deltage.

På mødet vil mulighederne for udvikling af området blive gennemgået, ligesom grundejernes helhedsplan for at opføre nye boliger og etablere det grønne område vil blive præsenteret. Det vil efterfølgende være muligt at stille spørgsmål og komme med bemærkninger til oplægget.

Se høringssiden med link til borgermødet (linket vil kunne findes på dagen for borgermødet).

Læs mere om udviklingsprojektet øst for Byvej.