Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Lav portrætter af dyr og mennesker på online workshop i påskeferien

Billedskolen arrangerer tre hyggelige dage for de 7-14 årige
17. marts 2021

Den 29.-31. marts kl. 10.00 - 14.00 alle dage kan du deltage i en tredages workshop sammen med to kunstnere fra Hvidovre Billedskole. På workshoppen, der foregår online, vil du blive vejledt i opgaver, hvor I skal arbejde med portrætter af dyr og mennesker. Formålet er at hygge sig sammen med sjove opgaver, som I viser frem til hinanden.

Du melder dig til workshoppen på www.hvidovre.nemtilmeld.dk. Der er plads til 20 deltagere, og tilmeldingsfristen er 26. marts kl. 12.00.

Det er vigtigt ved tilmeldingen at oplyse den mailadresse, du kan træffes på til workshoppen.

For at kunne deltage skal du kunne afhente din pose med materialer på Billedskolen mandag d. 29. marts kl. 10.00.