Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bliv hurtigtestet på Avedøre Bibliotek og Kulturhus

3. marts 2021
Fredag den 5. marts rykker Copenhagen Medical ind på Hovedstien 10 i Avedøre med hurtigtest til alle fra 12 år og op.
Fra fredag den 5. marts kl. 12 kan man få taget en hurtig-test lokalt i Hvidovre og uden tidsbestilling. 
I aulaen på Avedøre Bibliotek og Kulturhus Hovedstien 10 åbner et nyt test-sted, hvor man kan blive podet i næsen og få svar efter 15 minutter.  Fredag den 5. marts har det nye test-sted åbent kl. 12-20, og herefter er åbningstiden alle ugens dage kl. 8-20. 
Det er Copenhagen Medical, der står for hurtigtestene.