Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Har du spørgsmål om demens?

24. februar 2021

Demensrådgivningen henvender sig til alle, som har spørgsmål omkring demens, udredning, symptomer el. lign. Rådgivningen, der varetages af kommunens demenskoordinatorer, er anonym og kræver ikke forudgående aftale. Demensrådgivningen træffes hver torsdag mellem kl. 14.00 -16.00 på telefonnummer 41866796.

Har du selv en demenssygdom, eller er du pårørende til en, der har en demenssygdom – er du altid velkommen til at rette henvendelse til Hvidovre Sundhedscenter i dagtimerne på telefonnummer 36393737. Du behøver ikke henvisning.