Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nye grupper får invitation til vaccination

15. februar 2021

Region Hovedstaden er nu i gang med at sideløbende vaccination af flere af de grupper, som står først i Sundhedsstyrelsens vaccinationskalender, og i disse dage modtager borgere fra 85 år og op invitation til vaccination. Man får enten invitationen i sin E-boks/digitale postkasse eller som fysisk brev, hvis man er fritaget for digital post, og man skal booke tid via www.vacciner.dk.
Sundhedsstyrelsen gør opmærksom på, at det kan være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, når man vil booke tid til vaccination.  Hvis ikke der er nogen ledige tider, selvom man er blevet inviteret til vaccination, kan man prøve at gå ind og tjekke på vacciner.dk igen dagen efter. Der bliver løbende lagt nye tider ud i takt med, at vaccine-leverancerne kommer til Danmark.
Hvis du har fået en invitation til vaccination og har spørgsmål eller problemer med at booke tid, kan du hente hjælp på denne side: https://www.regionh.dk/presse-og-nyt/pressemeddelelser-og-nyheder/sider/vaccination-mod-covid-19.aspx.

Du er også velkommen til at ringe til os i Hvidovre Kommune på: 36 39 28 90. Telefonen er åben alle hverdage kl. 10-12.

Er du pårørende, må du meget gerne hjælpe til med at tjekke E-boksen/postkassen, booke tid og med transporten til vaccinationscentret.