Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Digitalt borgermøde om forslag til Lokalplan 147 ved Kløverprisvej og Hvidovrevej

24. februar 2021

Hvidovre Kommune inviterer til digitalt borgermøde torsdag den 4. marts 2021 kl. 19-21 om udviklingen af et nyt boligområde med butikker på hjørnet af Kløverprisvej og Hvidovrevej. Pga. restriktionerne med Covid-19 afholdes borgermødet udelukkende digitalt.

På foranledning af en konkret ansøgning om at gennemføre et by- og boligudviklingsprojekt ønsker kommunalbestyrelsen med denne lokalplan at muliggøre, at området kan omdannes til boligområde med mulighed for butikker, kontor- og serviceerhverv.

På mødet den 4. marts vil lokalplanens indhold blive gennemgået, og deltagerne kan møde udviklerne, som vil præsentere projektet. Man vil prøve at afklare spørgsmål, der måtte være til lokalplanens indhold, så deltagerne kan blive bedst muligt klædt på til at kunne indsende forslag og bemærkninger på høringsportalen.

Deltag i det digitale borgermøde

Mødet foregår digitalt via Microsoft Teams. På dagen for borgermødet vil der på forsiden af hvidovre.dk være en henvisning til høringssiden for lokalplansforslaget. Her kan du finde linket til mødet. Det vil være muligt at stille spørgsmål i chatten. Efter hver præsentation vil der blive samlet op på spørgsmålene.

Giv dit input via høringsportalen 

Hvidovre Kommune inviterer alle interesserede til at indsende forslag og bemærkninger til planforslaget. Du kan allerede nu give dit input og senest 29. marts 2021.