Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ældreliv Hvidovre - nye kurser i foråret

Hvidovre Kommune har igen fornøjelsen at invitere til en ny sæson af Ældreliv Hvidovre.
16. februar 2021

OBS! Hold 1 kursusrækken er desværre aflyst. Læs mere.

 

Formålet med Ældreliv-kurserne er at give Hvidovres seniorer og pensionister viden og inspiration til at kunne leve et selvstændigt og aktivt liv.
Kurset afholdes over fire mødegange med hver sit tema: ’Arveret, testamente og pensionsregler’, ’Sikkerhed i hverdagen’, ’Et sundt hverdagsliv’ og ’Netværk og fællesskaber’.

Oplæggene varetages af erfarne oplægsholdere. Du vil blandt møde advokat Janne Køster, der driver sin egen praksis i Hvidovre, socialrådgiver Carsten Riis fra Faglige Seniorer og frivillighedskoordinator Marie Holdt fra Ingerfair. Derudover vil der være oplæg fra fagpersonale fra Hvidovre Kommune. Som noget nyt i år er der oplæg fra bibliotekerne om digital sikkerhed på nettet.

På den sidste kursusgang ’Netværk og fællesskaber’ vil du desuden møde repræsentanter fra lokale foreninger og andre, der tilbyder aktiviteter og fællesskaber for seniorer. Her er der rig mulighed for at få en god dialog og blive inspireret til at søge nye interessefællesskaber.

Kurserne er gratis og henvender sig til seniorer og pensionister bosat i Hvidovre. Kurserne afholdes på forskellige lokaliteter i kommunen.

Der er tre hold i foråret:

Hold 1: Torsdage kl. 10-14 (4/3, 11/3, 18/3, 25/3)
Hold 2: Onsdage kl. 10-14 (7/4, 14/4, 21/4, 28/4)
Hold 3: Tirsdage kl. 13-17 (4/5, 11/5, 25/5, 1/6)

Tilmelding

Du melder dig til på: sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller på tlf. 3639 3737.
På grund af den aktuelle Covid-19 situation tager vi forbehold for ændringer og eventuelle aflysninger af kurserne. Tilmeldte til kurserne vil få direkte besked, hvis der sker ændringer. Kurserne vil uanset hvad blive gennemført med små hold, hvorfor der er et begrænset antal pladser.