Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt tilbud til forældre: Ring 100% anonymt

26. januar 2021

Ny telefonrådgivning er et tilbud til forældre, der har en partner eller eks med et overforbrug af alkohol eller rusmidler, og hvor der samtidig er børn under 25 år i familien.

I telefonrådgivningen kan forældre få luft for bekymringer og konkret rådgivning til hele familien.

”Dit Rum” er en indsats under Socialstyrelsen, beliggende i Glostrup Kommune, med gratis tilbud til familier, børn, unge - og Hvidovre Kommune er en del af partnerskabet. Dit Rum står bag telefonrådgivningen, og alle telefonnumre krypteres, så man er 100% anonym. Telefonnummeret er: 44226002.

Åbningstider: Tirsdag kl. 12-15 og torsdag kl. 10-14.

Læs mere på ditrum.nu.