Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Rådhusets telefoner periodisk ud af drift

13. januar 2021

Siden torsdag den 7. januar har det i perioder ikke været muligt at komme igennem på telefonen til ansatte på rådhuset. Dette skyldes en teknisk fejl i telefonsystemet. Vi arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt og regner med, at telefonsystemet vil fungere som normalt igen i løbet af eftermiddagen den 13. januar.
Indtil videre kan du ringe til kommunens hovednummer 3639 3639, hvis du skal i kontakt med en ansat på rådhuset. På grund af de tekniske vanskeligheder kan der være mere ventetid end normalt, når du ringer. 

Du kan også sende en mail. Se mail-adresser her: https://www.hvidovre.dk/Kontaktsider/Hvidovre-Kommune

Kommunens institutioner, Center for Trafik og Ejendomme, Center for Politik og Ledelse, Center for Plan og Miljø og Center for Kultur og Fritid er ikke berørt af fejlen. Har du behov for at komme i kontakt med en medarbejder ét af disse steder, kan du ringe som normalt.

Vi beklager situationen og takker for din tålmodighed.