Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

GladTeknik er vinder af årets erhvervspris "Nytårsraketten"

En god forretningsidé med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar gjorde udslaget
12. januar 2021

Hvert år i januar uddeles Årets Nytårsraket til en lokal virksomhed eller en erhvervsperson i Hvidovre, der har gjort sig særligt positivt bemærket og har gjort en ekstraordinær indsats i årets løb. Vinderen skal opfylde ét eller flere af følgende kriterier:

  • Have udvist socialt ansvar eller lokalt engagement
  • Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretningen på
  • Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv

Og i år var det computerreparatøren og iværksætter-virksomheden GladTeknik på Arnold Nielsens Boulevard, der løb med titlen og som kan sætte hak ved alle tre kriterier.

GladTeknik startede i 2018 og er siden vokset hastigt. Med direktør Mathias Nielsen i spidsen tilbyder virksomheden hurtig og effektiv hjælp til små og store kunder, der har brug for reparation eller sikring af data fra fx væskeskadede computere. Mathias, der selv har en autismespektrum-forstyrrelse, ansætter medarbejdere med samme eller lignende udfordringer, og det har vist sig at være en gevinst for virksomheden, der nu beskæftiger 17 medarbejdere på både deltid og fultid.

Se klippet med præsentationen af GladTeknik her.

Prisen blev i år uddelt ved en lille ceremoni i forbindelse med videooptagelsen til en nytårshilsen for kommunens virksomheder.

Se hele nytårshilsnen, hvor også de to andre nominerede til prisen Canopy Lab og Scandic Hvidovre præsenteres.

 

Erhvervsprisen Nytårsraketten

Erhvervsprisen uddeles af kommunens erhvervskontaktudvalg, der er sammensat af repræsentanter fra erhvervsorganisationerne, de faglige organisationer, erhvervsskolerne samt kommunalbestyrelsen i Hvidovre.

Har du spørgsmål til uddelingen af nytårsraketten, kan du skrive en mail til kas@hvidovre.dk.