Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Gratis online-introduktion for dig med en forretningsidé

Hvis du overvejer at starte virksomhed eller lige har fået et cvr-nummer, så har Erhvervshus Hovedstaden og Hvidovre Kommune et tilbud om to gratis online intro-møder.
11. januar 2021

På 2 x 1 1/2 time kommer du rundt om, hvordan du går fra god idé til god forretningsidé. Du får viden om, hvordan du udvikler din idé, finder dine første kunder og om virksomhedsformer, skat og moms. Og så er der mulighed for at stille spørgsmål. Online iværksætter-intro holdes over to gange den 27. og 28. januar fra kl. 15-16.30. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside.