Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Borgermøde og høring om Harrestrup Å

19. januar 2021

Vigerslevparken og Harrestrup Å skal gennemgå en større renovering i form af et klimatilpasnings- og naturgenopretningsprojekt de kommende år. Projektet skal foruden at holde på skybrudsvand, skabe et indbydende og varieret parklandskab med forbedrede naturlige forhold langs med åen fra Hvidovre Station og ned til udløbet i Kalveboderne.

Projektet gennemføres af Københavns Kommune i tæt koordinering med Hvidovre. Inden projektet kan igangsættes, skal der gennemføres en miljøkonsekvensvurdering i form af en rapport, der beskriver og vurderer projektets sandsynlige indvirkninger på miljøet i bred forstand.

Har du bemærkninger til, hvilke miljøforhold der bør indgå i rapporten, kan du afgive dine bemærkninger skriftligt på Hvidovre Kommunes høringsportal senest den 15. februar 2021.

 

Digitalt borgermøde

Den 2. februar kl. 19-20 afholdes desuden et digitalt borgermøde for alle interesserede. På mødet præsenteres høringsmaterialet og hvilke emner, der på nuværende tidspunkt undersøges i miljøkonsekvensrapporten. Linket til mødet vil blive gjort tilgængeligt på anlægsprojektets hjemmeside: https://www.kk.dk/artikel/harrestrup-aa-i-vigerslevparken.