Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kommunen fremrykker betalinger til erhvervsdrivende

Ligesom i marts måned fremrykker Hvidovre Kommune nu med øjeblikkelig virkning betalingerne til erhvervsdrivende for at afbøde konsekvenserne af nedlukningen af erhvervslivet som følge af Covid-19. Det betyder, at virksomheder, der har udført arbejde eller leveret varer til kommunen, kan modtage betalingen straks efter kommunens godkendelse af fakturaen.
25. januar 2021

Hvidovre Kommune ændrer betalingsbetingelserne for de leverandører, der måtte ønske det – der er således tale om en frivillig ordning. Betalingen vil som udgangspunkt komme frem til modtageren to bankdage efter fakturagodkendelsen. 

De ændrede betalingsbetingelser vil være gældende for alle betalinger til den pågældende leverandør.

I forhold til rentetilskrivning og fremsendelse af rykkere og rentenotaer, vil det være de nuværende betalingsbetingelser, der vil være gældende – det vil som udgangspunkt være efter 30 dage fra modtagelse af korrekt faktura. Såfremt en faktura mod forventning betales for sent, følger Hvidovre Kommune rentelovens bestemmelser.

 

Sådan kan du gøre, hvis du vil have fremrykket betalingen

De leverandører, der ønsker at få fremrykket betalingen, kan kontakte Hvidovre Kommune på oea@hvidovre.dk. Ved henvendelsen skal oplyses:

• firmanavn

• cvr-nummer

• e-mail til brug ved information

• endvidere oplyses kontaktperson og telefonnummer

Muligheden for at få fremrykket betalinger træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og vil indtil videre være gældende til 30. juni 2021.

Leverandører, der ønsker fremrykket betaling, får direkte besked ved ophør. Hvis din virksomhed har spørgsmål, kan I kontakte Team Regnskab på tlf. 36393310