Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ny dato for borgermøde om udvikling af natur- og byområde ved Byvej

19. januar 2021

Det planlagte borgermøde torsdag den 21. januar om udviklingen af et nyt natur- og byområde ved Byvej, er blevet flyttet til 17. marts kl. 19-21 pga. de nuværende restriktioner og forsamlingsforbud.

Borgermødet bliver afholdt i Kometen på Hvidovrevej 280, samtidig med at det vil være muligt at deltage online. For at deltage i det fysiske møde, skal du melde dig til på hvidovre.nemtilmeld.dk. Ønsker du at deltage online, foregår det via Microsoft Teams. Du kan finde linket her på hvidovre.dk umiddelbart inden mødet. Du kan deltage, uanset om du før har brugt Teams.

 

Giv dit input via høringsportalen

Hvidovre Kommune inviterer alle interesserede til at give deres input og gode idéer til, hvordan vi kan få mest ud af det nye område. Du kan give dit input via ”Høringer og afgørelser” på forsiden af hvidovre.dk. Høringsfristen er forlænget til og med 27. marts 2021.

Der tages forbehold for, at gennemførelse af mødet vil afhænge af sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende anbefalinger til begrænsning af smitte med Covid-19.

Læs mere om projektet.