Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Mobilt testcenter i Kometen efter nytår

Bliv testet uden tidsbestilling fra 4.-10. januar
23. december 2020
Det nye år starter med muligheden for at blive testet gratis og uden tidsbestilling i Region Hovedstadens mobile testcenter, som fra mandag den 4. januar 2021 igen rykker ind i Kometen, Hvidovrevej 280 i Hvidovre. Her kan alle borgere møde op og blive testet uden tidsbestilling fra den 4.-10. januar alle dage kl. 10.00-16.00.
Det mobile test-sted tester alle fra 2 år og op. Også udenlandske statsborgere eller folk uden dansk cpr-nr kan blive testet. Man får svar indenfor to dage på sundhed.dk eller i MinSundhed-appen. Hvis man ikke kan komme på sundhed.dk eller appen, kan man ringe til sin egen læge. 
Husk, at tage mundbind på, når du kommer, og medbring dit sundhedskort. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid og kø ved det mobile test-sted. Ansatte fra Hvidovre Kommune og frivillige fra Røde Kors vil hjælpe med at sikre, at de besøgende kan holde den nødvendige afstand.