Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Testcenter Friheden lukker den 16. november

2. november 2020
Region Hovedstadens corona-testcentre gøres nu klar til vinteren, og det betyder bl.a., at de hvide telte ved Friheden Station bliver taget ned, og testcentret flytter til Valby. Her bliver der opstillet pavilloner på Værkstedsvej 56, hvor det nye testcenter åbner den 16. november.
Som borger bliver man guidet til adressen på testcentret, når man bestiller en testtid på www.coronaprover.dk. Når man har bestilt en tid, får man tilsendt en sms med den korrekte adresse. Sidste dag, der bliver foretaget test ved Friheden Station, er den 15. november.

Se pressemeddelelse fra Region Hovedstaden her:
https://www.regionh.dk/presse-og-nyt/pressemeddelelser-og-nyheder/Sider/Corona-teststeder-flytter-indend%C3%B8rs-i-Region-Hovedstaden.aspx