Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Skal dit barn starte i skole til næste år?

Husk at indskrive dit barn i skoleindskrivnings-ugen fra 16. til 22. november
3. november 2020

I november skal alle forældre til børn, der skal starte i 0. klasse i august 2021, indskrive deres børn til skolestart. Så er du forælder til et barn, der er født i perioden 1.1.2014-31.12.2015, skal dit barn skrives op til skole nu. Indskrivningen foregår digitalt, og kan kun ske i perioden 16. november 2020 kl. 08.00 til 22. november 2020 kl. 23.59.

Det er altså vigtigt, at I som forældre skriver barnet ind i løbet af denne uge, da indskrivningen herefter lukker. På hvidovre.dk/skolestart finder du link til den digitale skoleindskrivning. Du kan også finde ud af hvilken distriktsskole, jeres barn hører til, mulighed­er i forhold til frit skolevalg mm.

Informationsmøder – få et indtryk af dit barns kommende skole

Forud for indskrivningen plejer skolerne at afholde åbent hus med blandt andet rundvisning på skole og SFO. Det er desværre ikke muligt i år pga. corona-­restriktioner. Derfor bliver informationsmøderne gennemført som digitale møder. Nogle skoler informerer via en video, som bliver lagt på deres hjemmeside, mens andre skoler afholder informationsmødet ”live”.

Har du ikke mulighed for at deltage i de digitale møder, er du altid velkommen til at ringe til skolen og tale med dem.

Alle informationsmøder afholdes i uge 46 (9.-13. november), og du kan finde link til møderne på de respektive skolers hjemmesider. Få overblik over kommunens folkeskoler og links til deres hjemme­sider på: hvidovre.dk/skoleoversigt.