Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kø for 15-25-årige i testcenter Kometen 10. og 11. december

Mobil test-sted kommer til Hvidovre, og kommunen og Region Hovedstaden opfordrer særligt de 15-25-årige til at lade sig teste for at bremse smitten.
30. november 2020

OBS: Torsdag den 10 og fredag den 11. december fra kl. 10.00-16.00 er der en særlig kø for unge fra 15-25 år.

Fra torsdag den 3. december til og med fredag den 11. december kan du i tidsrummet kl. 10-16 blive testet for coronavirus. Du behøver ikke at bestille tid og kan blot møde op i Kometen på Hvidovrevej 280, hvor Region Hovedstadens mobile testcenter er på besøg. Husk, at tage mundbind på, når du kommer, og medbring dit sundhedskort. Også udenlandske statsborgere eller folk uden dansk cpr.-nr. kan blive testet.

Det mobile test-sted tester alle fra 2 år og op. Man får svar indenfor to dage på sundhed.dk eller i MinSundhed-appen. Hvis man ikke kan komme på sundhed.dk eller appen, kan man ringe til sin egen læge. 
Det mobile test-sted er også åbent for borgere fra andre kommuner, og Hvidovres borgere er også altid velkomne i mobile test-steder i andre kommuner.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid og kø ved det mobile test-sted. Ansatte fra Region Hovedstaden og Hvidovre Kommune vil hjælpe med at sikre, at de besøgende kan holde den nødvendige afstand.