Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Mange input og ideer inden borgermøde om havnen

25. november 2020

Onsdag d. 25. november kl. 19-21 afholdes der borgermøde om udviklingen af Hvidovre Havn. Mødet afholdes i Kometen ved rådhuset, hvor over 100 mennesker vil deltage. Udover de fysisk fremmødte vil alle, der er interesseret, kunne deltage online: 

Deltag online her

(Mødet starter kl. 19 men kom gerne på lidt før)

Forud for aftenens møde har der været mulighed for at give sit input til udviklingen af havnen, bl.a. på Facebook, og det er der kommet mere end 50 input ud af, som alle vil blive taget med i det videre arbejde. Til selve borgermødet vil de "tidlige" ideer og input blive delt ud til de fremmødte til inspiration - så til dig, der deltager online eller ikke har mulighed for at være med, kan du her få et overblik over de input, der allerede er kommet (pdf).