Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Aflysninger - Seniortemadag og møde i Det Grønne Råd

11. november 2020

Corona-restriktioner og smittetryk udfordrer mange af kommunens aktiviteter og arrangementer i øjeblikket, og selvom virtuel deltagelse giver mening i nogle sammenhænge, må nogle arrangementer aflyses eller udskydes til et senere tidspunkt.

Det er nu også tilfældet for den årlige temadag for seniorer i Hvidovre Kommune, der skulle have været afholdt i Kometen 25. november med oplægsholder Peter Qvortrup Geisling.

Ligeså er det planlagte møde i Det Grønne Råd d. 19. november aflyst, og det er uvist hvornår rådet igen vil have mulighed for at afholde møder.