Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovre hobbydag 2020

Mangler du en hobby, savner du ny inspiration eller er du nysgerrig på, hvad andre laver?
21. oktober 2020
Lørdag den 7. november kl. 11-16 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, kan du komme og opleve, hvad borgerne i Hvidovre sysler med i deres fritid.
Der vil være udstillinger og arbejdende stande, hvor forskellige hobbies lige fra hækling, spinding af garn til fluebinding og alt muligt andet vil blive vist og præsenteret af de mange aktive hvidovreborgere.
Der er gratis adgang ved forudgående tilmelding.
Grundet retningslinjer i forbindelse med covid-19 er der et begrænsede antal pladser i Teatersalen ad gangen, men vi fylder løbende op, når der er nogle der forlader salen, og vi beder alle deltagere om at hjælpe til, så alle kan komme til hobbydag under trygge forhold.
Der kan købes mad og kaffe mm. i idrætscentrets café.

Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/q1xse63gfo