Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bliv frivillig i Hvidovre Kulturråd

21. oktober 2020
Hvidovre Kulturråd arrangerer hvert år mange aktiviteter for børn og voksne i alle aldre - foredrag, koncerter, kreative workshops mm - og rådet rækker nu hånden ud til alle interesserede borgere, der har lyst til at være med til at arrangere.
Kulturrådet har i øjeblikket særligt fokus på at lave arrangementer, der henvender sig til den yngre aldersgruppe, og modtager meget gerne forslag til arrangementer - men endnu mere ønsker man flere, der stiller op til Hvidovre Kulturråds valg og bliver en af de frivillige.
Så vil du gøre en forskel, få en masse erfaring indenfor kultur- og eventbranchen, så stil op til Hvidovre Kulturråds årsmøde den. 12. november og bliv en del af bestyrelsen.
 
Send en mail til fvj@hvidovre.dk for at tilmelde dig årsmødet d. 12. november, eller skriv hvis du har spørgsmål.
 
Forslag til aktiviteter eller andet, der ønskes behandlet på årsmødet, skal være sekretariatet i hænde via mail til jby@hvidovre.dk eller pr. brev til Center for Kultur og Fritid, Hvidovrevej 278, senest 29. oktober.

Dagsorden til årsmødet kan findes på mithvidovre.dk.