Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dialogmøde om eliteidrætspolitik og elitetilskud

15. oktober 2020

Kultur- og Fritidsudvalget godkendte den 7. september ny eliteidrætspolitik og reviderede retningslinjer for den kommunale tilskudsordning for eliteidræt. Politikken er blevet til i dialog med foreningslivet. 

Torsdag den 29. ­oktober kl. 19-21.30 inviterer Hvidovre Kommune kommunens idrætsforeninger til dialogmøde.

På mødet, der bliver holdt i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter, bliver de konkrete forslag til eliteidræts­politik og puljekriterierne præsenteret. Der bliver mulighed for at diskutere og kommentere på forslagene. 

Tilmelding til arrangementet skal ske via mail til forening@hvidovre.dk.

Udkast til ny eliteidrætspolitik og elitepulje kan findes på www.mithvidovre.dk/elite.