Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovres haver lettet for mere end 10 tons haveaffald

8. oktober 2020

Helt nøjagtigt 10 tons og 220 kg haveaffald blev henover en forlænget weekend afleveret i containere ni forskellige steder i Hvidovre. Dermed nærmede dette års resultatet sig rekordåret 2018, hvor omkring 11 tons blev indsamlet.
Den store iver efter at komme af med grene og afklip betød, at flere af de opstillede containere allerede blev fyldt i løbet af torsdagen og fredagen, og derfor blev tømt, så de stod klar til de borgere, der henover weekenden kom og afleverede deres haveaffald.
- Det har været dejligt at opleve, at grundejerne i den grad har taget vores kampagne til sig, siger SGH-formand Flemming J. Mikkelsen:
- Det var faktisk sådan, at min nærmeste container i rundkørslen ved Menelaos Boulevard allerede var fyldt
op om torsdagen - dagen før kampagnestarten.
Det var femte gang, Hvidovre Kommune og Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Hvidovre gik sammen om Klip din hæk-kampagnen, hvor haveejere bliver opfordret til at få klippet hækken og de grene, der hænger ud over fortovet eller eksempelvis dækker for skiltning – og at få luget deres fortov, så fortovene bliver mere fremkommelige. Kommunen sørger i den forbindelse for, at der bliver stillet containere op rundt i omkring i villakvartererne, så det bliver nemt at komme af med haveaffaldet.
Fik du ikke afleveret dit haveaffald og eller nedfaldsæbler, så kan du fortsat aflevere det på genbrugspladsen på Avedøreholmen 97, eller i beholderen til haveaffald, der bliver tømt hver 14 dag til og med uge 49.