Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Anmodning om sygedagpenge via borger.dk

15. september 2020

Hvis du pga. sygdom er uarbejdsdygtig, og hvis du ikke får sygedagpenge/løn under sygdom fra din arbejdsgiver, kan du have ret til sygedagpenge fra kommunen.

Du anmoder om sygedagpenge via borger.dk - så snart din arbejdsgiver eller A-kasse har anmeldt fraværet via virk.dk, som er virksomhedernes digitale indgang til det offentlige.

Brug den rigtige internetbrowser

Du kan opleve problemer med at signere/underskrive opgaver i ”Mit sygefravær” på borger.dk, hvis du bruger Internet Explorer eller Google Chrome som internetbrowser. Vi anbefaler derfor, at du bruger en anden browser – fx Mozilla Firefox – når du skal gennemføre opgaverne.