Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Omlægning af tømmedage for beholdere med rest- og madaffald

28. september 2020

Mandag den 5. oktober (uge 41) omlægger vi ruterne for tømning af rest- og madaffald. Ændringen gælder to-kammerbeholdere med rest/mad samt restaffaldsbeholdere i visse etageejendomme. Det betyder, at tømmedagen for din adresse muligvis ændres.

Du kan se den nye tømmedag for din adresse på hvidovre.dk/affald fra fredag den 2. oktober. Her kan du også printe en ny affaldskalender. Hvis du er tilmeldt beskedservice, vil du automatisk modtage sms/mail med besked om den nye tømmedag.

Uge 41 vil være en overgangsuge. I denne uge vil vi tømme alle beholdere - uanset om du er tilmeldt 14-dagestømning eller tømning hver uge. Herefter vil der igen blive tømt hver 14. dag.