Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Midlertidigt besøgsforbud på Krogstenshave Plejecenter

15. september 2020

Der er kommet et midlertidigt besøgsforbud på Krogstenshave Plejecenter. Det skyldes, at der er konstateret smitte med coronavirus hos én af plejecentrets beboere.

På den baggrund har Styrelsen for Patientsikkerhed bedt kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune om at udstede forbud mod, at besøgende kan få afgang til plejecentret.

Som følge af den stigende smitte i hele hovedstadsområdet blev der i sidste uge indført nye skærpede besøgsregler på alle plejecentre. Nu bliver disse regler imidlertid til et forbud på Plejecenter Krogstenshave.

Det midlertidige besøgsforbud omfatter indendørs fællesarealer og den del af boligen, som beboeren selv råder over, samt udearealer, som ligger på Krogstenshave Plejecenters område.

Besøgsforbuddet gælder alle udefrakommende personer – herunder pårørende. Det vil dog stadig være muligt at besøge kritisk syge beboere, ligesom beboerens nærmeste pårørende (en person) fortsat må komme på besøg på Krogstenshave Plejecenter.