Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Større arrangementer aflyses - mindre arrangementer kræver tilmelding

11. september 2020

I lyset af det høje smittetal og de særlige restriktioner, der gælder i bl.a. Hvidovre frem til den 22. september, er en del af Hvidovre Kommunes kulturelle arrangementer aflyst. Det gælder bl.a. open air-arrangementer under Vestegnens Kulturuge og andre arrangementer, som er åbne for alle, og hvor man ikke kan styre antallet af deltagere. 
Ved andre arrangementer skal det gældende forsamlingsforbud på 50 overholdes, undtagen hvis der er tale om et indendørs arrangement, hvor deltagerne sidder ned. Så kan der deltage op til 500, hvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand, ingen fælles sang m.v. kan overholdes.
Alle indendørs arrangementer med aktiviteter, hvor man ikke sidder og kan holde afstand, bliver aflyst.
Foreninger er selv ansvarlige for at overholde forsamlingsforbuddet og for at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvis de afholder arrangementer. Hvidovre Kommune opfordrer dog til, at foreninger og andre til at aflyse alle åbne arrangementer, hvor man ikke kan kontrollere, hvor mange der kommer, eller sikre at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt.

Stort set alle arrangementer på Hvidovre Hovedbibliotek og Avedøre Bibliotek bliver gennemført og kræver tilmelding. Det samme gælder arrangementer i regi af Hvidovre Sundhedscenter.
På listen nedenfor kan du se de aflyste arrangementer i de kommende uger. Hvis ikke det arrangement, du er interesseret i, er nævnt her, kan du gå ud fra, at arrangementet gennemføres.

10. sep. Kometen: Hvidovre Kulturråd – Årsmøde inkl. foredrag v. Jesper Vollmer – Aflyst (udskydes)
10. sep. Open Air-bio: En Helt Almindelig Familie – Aflyst
11. sep. Open Air-bio: Den store Venlige Kæmpe & The Invisible Man – Aflyst
12. sep. Open Air: Pippis fødselsdagsshow – Aflyst
12. sep. Frihedens Butikscenter: Show med Det Flyvende Kuffert Cirkus – Aflyst
12. sep. Open Air-koncert: Jens Jacob Tychsen – Aflyst
13. sep. Open Air: Hvidovre Synger Sammen/Alsang 2020 – Aflyst