Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Klip din hæk-kampagne i denne uge

Hvidovre Kommune og grundejerforeningerne stiller containere op til haveaffald og ukrudt fra fortov
14. september 2020

Igen i år giver Hvidovre Kommune og Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Hvidovre (SGH) alle haveejere mulighed for at aflevere deres haveaffald i en container i nærheden af, hvor de bor. For femte gang gennemfører vi renholdningskampagnen ”Klip din hæk” henover en september-weekend. Fra torsdag den 17. til og med søndag den 20. september opsætter Hvidovre Kommune 8-9 containere i villakvartererne, og her kan haveejerne aflevere deres haveaffald, afklippede grene, ukrudt og græs samt nedfaldsæbler ligesom man kan bruge sin egen haveaffaldsbeholder/papirsække og/eller bundte sit haveaffald til de normale tømmedage for haveaffald.
- Vi laver den her kampagne i samarbejde med grundejerforeningerne for at minde husejerne om, at de selv skal sørge for at holde deres eget fortov, ligesom det er vigtigt, at de får klippet grene rundt om fx skilte på deres grund, siger vej- og parkchef Michael Søndergaard-Daugaard.
”Klip din hæk”-kampagnen afvikles i september måned, hvor kommunens Vej og Park-folk også lægger sidste hånd på klipningen af de kommunale hække. Ukrudt på fortovene ved offentlige institutioner bekæmpes desuden løbende med enten kogende vand eller ved hjælp af gasbrænding.
- Vi er glade for samarbejdet med kommunen om ”Klip din hæk”, fordi er god påmindelse til grundejerne om at sørge for at trimme deres grund også udadtil – og fordi de så i en periode lettere kan komme af med de grene og det ukrudt, de fjerner, siger Flemming J. Mikkelsen, der er formand for SGH.
Du kan finde den nærmeste container ved at gå ind på hvidovre.dk/klip din hæk og indtaste din adresse på kortet. Containerne har: ”Klip din hæk”-budskab på begge sider, og de vil være opstillet i perioden 17.-20. september 2020.