Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hent smittestop-app'en og vær med til at stoppe spredningen af corona-virus

18. august 2020

Sundheds- og Ældreministeriet lanceret appen smitte|stop, som hjælper os alle sammen med at stoppe spredningen af corona-virus (COVID-19) i Danmark.
Det er frivilligt at hente appen, men jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan blive bremset.

Appen giver dig besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus. Du får besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes. Du har også mulighed for at sende besked til andre, du har været tæt på - fx i offentlig transport eller på en restaurant - hvis du selv bliver testet positiv for ny coronavirus. Du giver besked til andre uden, at de kan se, hvem du er, hvor eller hvornår de har været tæt på dig.

Smittestop-appen lever op til lovgivning og regler, der har til formål at beskytte dine data, og appen har været igennem en omfattende sikkerhedstest. Data om, hvem du har været i nærheden af, gemmes kun på din telefon, og ingen myndigheder har adgang til oplysningerne.

Du finder smitte|stop-appen dér, hvor du normalt henter dine mobilapps. 

Appen er et digitalt supplement til myndighedernes andre tiltag, som skal hjælpe os med at passe godt på hinanden, mens samfundet genåbner.

Se mere på: www.smittestop.dk