Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kontanthjælpsmodtagere m.fl. kan få gratis mundbind

24. august 2020
Siden lørdag den 22. august har det været et krav, at man bærer mundbind eller visir i kollektiv transport, fx busser, tog, metro, letbaner, flextrafik, flextur og på bus- og togstationer, metrostationer, fjernbusser, færger og privat taxikørsel.

Derfor deler Jobcentret og Borgerservice nu mundbind (type 1) ud til borgere, der fx modtager kontanthjælp eller integrationsydelse, og socialt udsatte på herberger og tilsvarende tilbud.

Man kan få 5-10 mundbind ad gangen.  

Andre borgere skal selv købe mundbind.