Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovre Motionscenter er åbent

5. august 2020

Fra mandag d. 3. august er Hvidovre Motionscenter igen åbent efter sommerferien, og de er glade for at kunne byde brugerne velkommen igen.

Efter at coronavirus i foråret satte motionscentrets aktiviteter ud af spil, genåbnede centret 11. juni efter grønt lys fra regeringen, men det er stadig vigtigt at være opmærksom især i træningsmiljøer, hvor pulsen kommer op.

motionscenter.hvidovre.dk kan du læse om de forholdsregler, der tages for at forebygge smittespredningen, og hvad du selv kan gøre. Du bør dog stadig nøje overveje, om du skal benytte motionscentret, hvis du er i øget risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, da det indebærer, at du bør begrænse situationer, hvor du kan udsættes for smitte.