Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Årets flagdag for de udsendte

Hvidovre-borger og veteran Christian Fossdal Haines er gæstetaler 5. september.
25. august 2020
Igen i år bliver den nationale flagdag for Danmarks udsendte markeret også her i Hvidovre. Det bliver den med et arrangement på Bataillionen i Avedørelejren. Flagdagen 2020 bliver markeret lørdag den 5. september, og det er syvende gang de udsendte eller tidligere udsendte hædres på flagdagen.
Hvidovre Kommune har inviteret de borgere, der er eller har været udsendt for Danmark til flagdagen, hvor borgmester Helle Adelborg holder tale for de lokale veteraner.
”Som jeg lovede på sidste års flagdag, så får vi nu en veteranpolitik, og den håber jeg kan bidrage til at skabe opmærksomhed omkring nogle af de støttebehov en lille del af vores tidligere udsendte har”, siger Helle Adelborg.
Dette års gæstetaler er major Christian Fossdal Haines, der selv er veteran og Hvidovre-borger. Christian Fossdal Haines har tidligere været udsendt til Bosnien og Afghanistan. På flagdagen deltager også medlemmer af Hvidovre Kommunes Kommunalbestyrelse.
De aktuelle anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne i forhold til COVID-19, vil blive fulgt i forbindelse med flagdagssammenkomsten.
Er du lokal veteran, og er du ikke tilmeldt flagdagen, så send en mail til fbd@hvidovre.dk eller ring på 33393004 senest fredag den 28. august.