Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Plejecentre og midlertidig døgnrehabilitering åbner for besøg

Fra den 2. juli 2020 er der åbnet mere op for besøg på bl.a. kommunale og private plejehjem, plejeboliger og aflastningspladser. Det betyder, at du frit kan besøge din pårørende på plejecentret eller den midlertidige døgnrehabilitering.
2. juli 2020

Besøgende på plejecentrene og den midlertidige døgnrehabilitering opfordres dog stadig til at vise særligt hensyn til beboerne. På grund af høj alder, evt. kroniske sygdomme og generel svækkelse har de nemlig stor risiko for at få et alvorligt forløb, hvis de bliver smittet med COVID-19.

Information til pårørende, der vil besøge plejecentre eller midlertidig døgnrehabilitering (pdf)