Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv

10. juni 2020

Folketinget har vedtaget, at indendørs idræts- og foreningsliv kan starte op igen fra den 8. juni. Genåbningen omfatter også lokaler, hvor der udøves idræts- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre. Genåbningen kan foregå på betingelse af, at en række retningslinjer fra sundhedsmyndighederne kan overholdes.

Der stilles særlige krav til svømmehaller, og derfor kan der gå nogle uger, før de er klar. Dette gælder også Friluftsbadet i Præstemosen. De berørte foreninger vil få direkte besked om genåbningen i Hvidovre Kommune, og der vil komme nærmere information på hvidovre.dk.