Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Gradvis genåbning af kommunen

11. maj 2020
Regeringen har meldt ud, at biblioteker, udendørsforeningsliv og folkeskolens ældste klasser er omfattet af anden fase af den gradvise genåbning af Danmark. Fra den 18. maj er der derfor mulighed for, at disse aktiviteter og tilbud kan åbne også i Hvidovre Kommune. Vi arbejder nu på at planlægge, hvordan genåbningen kan foregå, og det vil blive meldt ud på hvidovre.dk. Foreninger vil få direkte besked, og forældre til elever i 6.-10. klasse vil blive orienteret via Aula.
Hvidovre Rådhus er fortsat lukket. Indtil videre frem til 8. juni.