Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Aktiviteter for børn og unge i sommerferien

26. maj 2020

Sommeren nærmer sig, og mange børn, unge og familier bruger det gode vejr og ferien på at få nye oplevelser. I Hvidovre findes mange muligheder for at bruge sommeren aktivt, og på hvidovre.nemtilmeld.dk har vi samlet et stort udvalg af sjove og spændende sommerferieaktiviteter for enhver smag. Her er noget med is, noget med sport, noget med dyr, noget med fart - og meget andet.

Sommerferieaktiviteterne er for alle skolebørn i Hvidovre Kommune, og de er alle gratis. Nogle af aktiviteterne kræver dog tilmelding på forhånd, og nogle har et begrænset antal pladser. Datoer og tidspunkter fremgår af de enkelte aktiviteter, og tilmeldingen starter den 3. juni 2020 kl. 10:00 på hvidovre.nemtilmeld.dk.

OBS: vær opmærksom på, at deltagelse i Aktiv Sommer er på eget ansvar. Dette gælder for alle aktiviteter. Det betyder bl.a., at det forventes, at forældre er opmærksomme på og har forklaret deres barn om eventuelle restriktioner ved den enkelte aktivitet hvad angår smittefare, og at hvis uheldet er ude med skader/tyveri, dækker egen forsikring.