Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Telefonrådgivning for forældre hver torsdag

16. april 2020

Hver torsdag mellem kl. 13 og 15 kan forældre ringe til kommunens familierådgivere, der kan hjælpe med svar på spørgsmål og rådgivning om problemer i hverdagslivet.

Du kan kontakte Åben Anonym Rådgivning på tlf. 4173 8498.

Rådgivningen kan hjælpe, hvis du har problemer omkring fx skilsmisse, opdragelse, konflikter, bekymring for barnets eller den unges trivsel eller udvikling.

Samtidig er corona-situationen en udfordring for mange forældre, der skal navigere i en ny hverdag og måske skal dele tiden til forældreskabet med job eller studier. Her kan den anonyme rådgivning også være en hjælp, hvor man kan søge støtte og vejledning til at komme videre.

Som udgangspunkt består rådgivningen af kortere samtaler – er behovet større, vil vi vurdere, om du skal tilbydes et samtaleforløb på op til tre gange.

Alle forældre med børn eller unge kan gøre brug af den åbne anonyme rådgivning, som altså i øjeblikket foregår pr. telefon. Den normale åbne rådgivning, hvor forældre kan møde op fysisk i Børnesundhedshuset, bliver genoptaget så snart situationen tillader det.