Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Brug ikke de lukkede boldbaner og idrætsfaciliteter

Kommunen opfordrer foreninger til at bakke op om lukning af de udendørs idrætsfaciliteter.
2. april 2020

Hvidovre Kommune sender en kraftig opfordring til alle kommunens foreninger om at holde fast og være med til at bakke op om den lukning af de kommunale udendørs og indendørs idrætsanlæg, som nu er forlænget frem til den 10. maj 2020.

Det gør kommunen efter flere eksempler på at lukkede og selv aflåste faciliteter har været benyttet. I et brev, der er sendt ud til alle kommunens foreninger, skriver borgmester Helle Adelborg bl.a.
"Lukningen er sket for at stoppe spredningen af Coronavirus og dermed for at værne om borgernes sikkerhed. Jeg kan dog konstatere, at folk stadig samles og dyrker sport o.l. på de kommunale faciliteter - også på aflåste idrætsanlæg. Dette er absolut ikke acceptabelt."

Borgmesteren gør i brevet opmærksom på, at det vil blive politianmeldt, hvis de lukkede og aflåste anlæg fortsat bruges.
"
Dette er en krævende periode for os alle, og vi må hver især gøre en indsats for at sikre vores fælles sikkerhed. Vi skal holde afstand – være sammen  - men hver for sig!" Lyder opfordringen fra Helle Adelborg.