Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kommunalbestyrelsen holder møde for lukkede døre

Se video-optagelse af mødet den 31. marts og lyt til mødet på Hvidovre Nærradio
24. marts 2020

 

For at undgå smitte og begrænse spredningen af coronavirus, vil Kommunalbestyrelsens møde tirsdag d. 31. marts ikke kunne overværes fysisk, men bliver i stedet videooptaget, og hele mødet kan ses her på hvidovre.dk efterfølgende. Man kan altså ikke følge mødet live på hvidovre.dk, som man plejer at kunne, men må vente på, at videoen bliver lagt på hjemmesiden. Mødet starter kl. 18 som vanligt.

Mødet kan også høres på Hvidovre Nærradio hver tirsdag kl. 18, indtil kommunalbestyrelsens møder igen kan sendes direkte i radioen. Du finder information om Hvidovre Nærradio her: https://www.h-n-r.dk/