Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kommunens sagsbehandlere ringer fra hemmeligt nummer

26. marts 2020
I denne tid arbejder Hvidovre Kommunes sagsbehandlere hjemmefra, og mange af dem er nødt til at bruge deres private telefoner til opkald til borgere, der fx har aftalt et møde eller en samtale. For at sikre medarbejdernes privatliv, er deres nummer ikke bliver vist, når de ringer op til borgere. I stedet vil borgeren få et opkald fra Hemmeligt nummer. Sagsbehandleren kan desværre ikke lægge besked på telefonsvareren, da borgeren så vil kunne se det private nummer, når han/hun ringer tilbage.
Derfor: Hvis du har en sag i kommunen, venter svar på en ansøgning, har planlagte møder i kalenderen, plejer at have løbende opfølgning med din sagsbehandler osv., så tag telefonen, når det er ”Hemmeligt nummer”, der ringer. For en sikkerheds skyld.
Vi beklager, den usikkerhed det måtte give.