Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Corona-hotline for børn

25. marts 2020
Det Nationale Sorgcenter, Børn, Unge & Sorg, har etableret en corona-hotline bemandet af psykologer. Hotlinen er åben hver dag kl. 9-16. 

Hotlinen er for børn, unge og forældre, der får brug for psykologisk støtte, råd og vejledning på grund af svære tanker og følelser igangsat af corona. 

Hotlinen er for alle børn, unge og deres forældre - men er særlig relevant for sårbare eller udsatte børn og unge og deres familier. Hotlinen er fx særlig relevant for børn og unge, der i forvejen er pårørende til en alvorligt syg forælder eller søskende eller børn og unge, der er meget ængstelige eller fx lider af angst. Hotlinen er også et særlig relevant for børn og unge som lever i en belastet familie, som for tiden er ekstra udfordret. 

HOTLINE: 6916 1667