Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Åbent hus for dig, der vil i gang med en ungdomsuddannelse

4. februar 2020
  • Er du færdig med skolen, men er ikke kommet i gang med eller har afsluttet en ungdomsuddannelse?
  • Har du brug for at høre om dine muligheder for en
    ungdomsuddannelse?
  • Har du brug for hjælp til at søge på optagelse.dk?

Uddannelsesvejlederne holder åbent hus tirsdag den 18. og onsdag den 19. februar klokken 15-20 i Enghøjhuset, Bødkerporten 1F, 1.th. Har du ikke mulighed for at møde op, kan du kontakte uddannelsesvejlederne på mail: ungeindsats@hvidovre.dk.

Læs mere om Uddannelsesvejledningen.